Δωρεά Υπολογιστών στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης από την “ΑΛΛΗΛΟΝ”

Η ΑΛΛΗΛΟΝnet ολοκλήρωσε επιτυχώς την οργάνωση της δωρεάν παράδοσης στο 5o Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης ελαφρά μεταχειρισμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών, τους οποίους δώρισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στις 05.6.2019 πραγματοποιήθηκε και η τελική επίσκεψη σε χώρους όπου χρησιμοποιούνται οι υπολογιστές.

Παραβρέθηκαν, η κα Σαμούρη Γεωργία, διευθύντρια του 5ου Δημοτικού σχολείου Παλλήνης και o κος Αλέξανδρος Παγκράτης, εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής της ΆΛΛΗΛΟΝ.

H ΑΛΛΗΛΟΝnet είναι το ελληνικό δίκτυο αλληλεγγύης, κυρίως υπέρ των νέων, σε θέματα σπουδών, επαγγελματικής ένταξης, σταδιοδρομίας και επιχειρηματικότητας. Το δίκτυο αριθμεί αρκετές χιλιάδες μέλη σε περισσότερες από 40 χώρες. Ιδρύθηκε το 2012 από τον κ. Άγγελο Παγκράτη, του οποίου η ενασχόλησή με την ALLILONnet ήταν πάντα αυστηρά σε προσωπικό επίπεδο, χωρίς να συνδέεται με την ιδιότητά του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μεταφορά των Ηλεκτρoνικών Υπολογιστών από τις Βρυξέλλες στον τελικό τους προορισμό ήταν μια ευγενική χορηγία της μεταφορικής εταιρείας TELETRANS και της προέδρου της, κας Γ. Στεγιοπούλου.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αφού παραλήφθηκαν στην Αττική, από την ΚΟΙΝ. Σ. ΕΠ. ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΙΣ, δέχθηκαν λογισμικό ανοιχτού κώδικα και διανεμήθηκαν στη συνέχεια στον τελικό αποδέκτη.

Μια ακόμη πρωτοβουλία της ΑΛΛΗΛΟΝ, των συνεργατών και μελών της, που προωθεί το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, κυρίως υπέρ των νέων μας, στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.