Δωρεάν rapid test την Πέμπτη σε Παλλήνη και Κορωπί

Την προσεχή Πέμπτη 11 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί για τους πολίτες της Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής επί της Λεωφ. Μαραθώνος στο 17ο χλμ., καθώς και στο Κίτσι Κορωπίου και συγκεκριμένα στο Κ.Α.Π.Η. (Παπαγιαννοπούλου 256) διενέργεια δειγματοληπτικών Rapid Test από τις Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (Κ.Ο.Ε.Σ.) της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 2:30 μ.μ.

Δείτε ακόμα:  Ζητείται Φύλακας Ασφαλείας με άδεια Security για τις περιοχές Μαρκόπουλο, Κορωπί, Νέα Μάκρη, Ραφήνα

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούν οι Κινητές Ομάδες Επισκέψεων στο Σπίτι (Κ.Ο.Ε.Σ.) σε υλοποίηση της πρωτοβουλίας του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, στο σύνολο των Διοικητικών Δομών της Περιφέρειας Αττικής, με έμφαση στις Κοινωνικές Δομές και τις Μονάδες που φιλοξενούν ηλικιωμένους και άλλες ευπαθείς ομάδες πολιτών, σε μία προσπάθεια καταγραφής ενός μεγάλου αριθμού εξετασθέντων πολιτών και προσδιορισμού των πιθανών κόκκινων περιοχών στην Αττική.

Να σημειωθεί πως στη διαδικασία αυτή, εκτός από τα Rapid Tests προβλέπεται και δυνατότητα ελέγχων με μοριακή τεχνική προς επιβεβαίωση, πιθανών θετικών κρουσμάτων.