Εισβολή παίκτη ριάλιτι στο Εφετείο: «Ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας του έδινε 5.000 για κάθε ραντεβού» (βίντεο)

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του παίκτη ριάλιτι που εισέβαλε με λευκό SUV στο πάρκινγκ του Εφετείου, έχοντας μαζί του πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ και συμμετείχε σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Ο παίκτης ριάλιτι «αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του. Πήγε να παραδοθεί και να παραδώσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Παρείχε υπηρεσίες συνοδού επί πληρωμή σε άνδρες μέσω ενός διαδικτυακού τόπου. Από εκεί ξεκίνησε και η ενασχόλησή του με τα ναρκωτικά. Αρχικά του έδιναν να πιει οι πελάτες και έτσι και έγινε εξαρτημένος. Στη συνέχεια ζητούσαν οι πελάτες να τους βρει ναρκωτικά», σύμφωνα με το STAR.

Τα χρήματα που βρέθηκαν τα αποκόμισε από την εργασία που σας είπε την οποία κάνει από 21 ετών. Πραγματοποιεί 4 με 5 ραντεβού την ημέρα και η αμοιβή του κυμαίνεται. Οι πελάτες μπορεί να μην θέλουν να μαθευτεί, μπορεί να είναι οικογενειάρχες, μπορεί να είναι επώνυμοι γι αυτό και πληρώνουν καλά για τις υπηρεσίες του. Μία φορά ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας του έδωσε 5.000 ευρώ για κάθε ραντεβού. Τα χρήματα τα είχε στο αυτοκίνητο γιατί ήθελε να παραδοθεί και να τα παραδώσει. Το χρηματοκιβώτιο το είχε αγοράσει από το (…) για να φυλάει μέσα τα χρήματα που είχε. Εκεί μέσα έβαζε τα κινητά, τα μικρόφωνα, ώστε αν εκραγούν να είναι περισσότερο ασφαλή για εκεί που θα τα πήγαινε, αναφέρει η ίδια πηγή.

«Προσπαθούν να τον καθοδηγήσουν και να τον τρελάνουν»

«Του είχαν ζητήσει κάποια στιγμή να κάνει αυτό το πράγμα αλλά αυτός δεν ήθελε να βάλει κανέναν άλλον σε αυτή τη διαδικασία γιατί είναι πολύ ψυχοφθόρα. Οπως του είχε ζητηθεί και για τις υπηρεσίες συνοδού αλλά δεν θέλει. Δεν μπορεί να σας απαντήσει στην ερώτηση γιατί πήγε να παραδοθεί. Εχει παιδιά όπως και άλλα πρόσωπα. Δεν θέλει να μαθευτούν κάποια πράγματα και να προκαλέσει ζημιά και σε άλλα πρόσωπα. Είπε στους αστυνομικούς μόνο για το προσωπικό του κινητό στο οποίο γράφει τραγούδια και τις σκέψεις του. Ο λόγος που τους το είπε ήταν γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν ήθελε να μαθευτούν και να πάθουν άλλοι άνθρωποι κακό και να είναι όλοι καλά. Τα χρήματα που βρέθηκαν στην κατοχή του είναι δικά του και δεν φοβάται γι αυτά. Φοβάται μήπως κάποιοι τον παρακολουθούν. Είναι ένα είδος “μαφίας” οι οποίοι προσπαθούν να τον καθοδηγήσουν και να τον τρελάνουν για να κάνει κακό στον εαυτό του για να φανεί ότι αυτός ήταν ο τρελός» ισχυρίστηκε ο παίκτης ριάλιτι σύμφωνα με πληροφορίες.

dikaiologitika.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.