Επιθεώρηση της Διοίκησης της ΕΥΔΑΠ στα έργα Αποχέτευσης στο Δήμο Παλλήνης (φωτό)

Την πρόοδο κατασκευής της Αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης, διαπίστωσαν σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ, κ.κ. Χαράλαμπος Σαχίνης και Αναστάσιος Τόσιος, οι οποίοι επιθεώρησαν τα εργοτάξια, συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο.

Τόσο η Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ όσο και ο Δήμαρχος Παλλήνης εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την τεχνικά, άρτια εκτέλεση του έργου, τους ταχείς ρυθμούς υλοποίησης του και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, από την κοινοπραξία Χ.Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΕ – ΕΛΤΕΡΓΑ ΑΕ.

Δείτε ακόμα:  Ο Πήγασος Ραφήνας Πικερμίου έσωσε γατάκι που έπεσε σε φρεάτιο στην Παλλήνη! (φωτό)

Παρούσες στην επίσκεψη ήταν η Γενική Διευθύντρια Μεγάλων Έργων της ΕΥΔΑΠ, Τζίνα Στεφανάκου και η Διευθύντρια Έργων Κορωπίου-Παιανίας-Σαρωνικού-Παλλήνης, Κάλλη Κώστα.

Το έργο της Αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα συγχρηματοδοτούμενα έργα που εκτελούνται αυτή τη στιγμή στη χώρα, με τεράστια οφέλη για το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας, αλλά κι όλης της ευρύτερης περιοχής των Μεσογείων.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Το Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύει με τρόφιμα το συσσίτιο του Ι.Ν της Παντοβασίλισσας (φωτό)