Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της Ιωάννας με το νέο χειρουργείο (βίντεο)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η νεαρή γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι έξω από την εργασία της πριν έναν χρόνο, υποβλήθηκε στο όγδοο χειρουργείο. Η 35χρονη δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια φωτογραφία με μέρος του χεριού της, δείχνοντας τα εγκαύματα που έχει υποστεί.

Ο Γολγοθάς για την Ιωάννα συνεχίζεται. Η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του Θριασίου, Μαρία Καλοφώνου, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο και μίλησε για την κατάσταση της Ιωάννας.

«Έξι μήνες μετά το τελευταίο χειρουργείο, έπρεπε να επέμβουμε πάλι. Πήγαν όλα καλά. Ήταν η σωστή στιγμή και για την Ιωάννα, για την επούλωση των πληγών της, αλλά και για εμάς στο Θριάσιο. «Η Ιωάννα είναι η μόνη που ζει αυτό το δράμα. Εμείς είμαστε γύρω-γύρω, εκείνη είναι που το βιώνει. Είναι προσωπική της επιλογή το πόσο θα επικοινωνήσει στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται γι’ αυτό. Εγώ έχω την άδειά της είναι να δίνω κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες. Ξέρω ότι αισθάνεται πραγματική ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχει πάρει. Επιλέγει αυτή τη στιγμή να δείξει ένα μικρό κομμάτι του τι της συμβαίνει, έτσι για να πει ένα ευχαριστώ» συμπλήρωσε η γιατρός της.

«Της έχουμε πει από την πρώτη στιγμή πως ο δρόμος είναι μακρύς, τα αποτελέσματα θα είναι ό,τι μπορούμε καλύτερο. Παλεύουμε με το αφτί, δεν υπάρχει πτερύγιο αλλά ένας ακουστικός πόρος, μπήκαμε στο χειρουργείο και προσπαθήσαμε να το ανοίξουμε γιατί διαφορετικά θα έχει πρόβλημα στην ακοή, έχουμε το μάτι που πρέπει να είναι καλυμμένο, έχουμε τον τράχηλο που ρικνώνεται, της κάναμε λιπομεταφορά, χρησιμοποιήσαμε αυξητικούς παράγοντες από το αίμα της για την βελτίωση των ουλών. Χρησιμοποιήσαμε βλαστοκύτταρα… Είναι πολλά αυτά που έγιναν και θα γίνουν» κατέληξε η κ. Καλοφώνου.

Δείτε ακόμα:  Bιτριόλι: Κεχαγιόγλου σε Ιωάννα: «Δεν ανέχομαι το bullying»- Δεν ζητάει το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας η Έφη

tlife.gr