Και τέταρτος μάρτυρας «καίει» τον Δημήτρη Λιγνάδη! «Με βίασε όταν ήμουν 17 ετών». Έρχεται νέα δίωξη για τον προφυλακισμένο πρώην «βασιλιά» του Εθνικού Θεάτρου;

Τέταρτη καταγγελία σε βάρος του προφυλακισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, βρίσκεται στα χέρια των δικαστικών αρχών ενώ τις επόμενες ημέρες -είναι πιθανό- να βρεθεί αντιμέτωπος με μία νέα ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση η οποία άρχισε μετά την τρίτη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από Έλληνα, ο οποίος δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και καταγγέλλει ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης τον βίασε στο σπίτι του το 2018. Μάλιστα, ο καταγγέλλων είχε ισχυριστεί πως ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός του είχε δείξει και στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή πορνογραφικό υλικό.

Ο Λιγνάδης για αυτή την καταγγελία έδωσε ήδη εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης όπου κρατείται και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία. Ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αποφασίσει για το εάν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού.

Την ίδια ώρα στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και τέταρτη καταγγελία με το 24χρονο σήμερα θύμα να καταγγέλλει βιασμό του από τον Λιγνάδη πριν 7 χρόνια όταν ήταν 17 ετών. Την συγκεκριμένη καταγγελία αποτιμά η ανακρίτρια προκειμένου να καθορίσει εντός των επόμενων ημερών τις περαιτέρω κινήσεις της.

patkiout.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.