Κιβωτός του Κόσμου: Με Porsche και Μεζονέτες σε Ραφήνα & Βραυρώνα ο πάτερ Αντώνιος! (βίντεο)

Βόλτες με πανάκριβα αυτοκίνητα, διαμονή σε μεζονέτες και ταξίδια που έβαζαν σε σκέψεις, είναι η αθέατη ζωή του πατέρα Αντωνίου.
Εκτός από τις καταγγελίες που έρχονται «βροχή» για τις κακοποιήσεις τόσο από πρώην τρόφιμους της οργάνωσης όσο και από εργαζομένους, το ίδιο αποκαλυπτικά είναι και τα οικονομικά στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οικονομικός έλεγχος της «Κιβωτού» έδειξε ότι την περίοδο 2017-2021, οι δωρεές στην οργάνωση άγγιξαν το αστρονομικό ποσό των 27,7 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, η Οργάνωση έλαβε κρατική επιχορήγηση 100.000 ευρώ το ίδιο χρονικό διάστημα.
Εθελοντές και πρώην εργαζόμενοι σε δομές της «Κιβωτού» περιέγραψαν στο Live News σκηνές που τους είχαν προβληματίσει, με τον πατέρα Αντώνιο να οδηγεί κατά διαστήματα μια Porsche Cayenne και την πρεσβυτέρα ένα εξίσου πολυτελές τζιπ με φιμέ τζάμια που κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ, σύμφωνα με το Mega.

«Ερχόντουσαν και ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα με πανάκριβα αυτοκίνητα στη δομή στην Πωγωνιανή.Porsche Cayenne με φιμέ τζάμια».

Μάλιστα, μετά από 7μερη κρουαζιέρα με παιδιά της «Κιβωτού», ο πατέρας Αντώνιος αποβιβάστηκε στο λιμάνι του Πειραιά και ορισμένοι από του

«Όταν αποβιβάστηκαν, μπήκε αυτός σε ένα μεγάλο τζιπ Mercedes, με σκούρα τζάμια για να μην φαίνεται, με οδηγό» δήλωσε επιβάτης κρουαζιερόπλοιου στο Live News.

Οι μεζονέτες σε Ραφήνα και Βραυρώνα

Επίσης, στις κρουαζιέρες δεν πήγαιναν όλα τα παιδιά, αλλά λίγα και εκλεκτά, όπως καταγγέλλουν πρώην εργαζόμενοι της οργάνωσης. Η επιστροφή στην Αθήνα, έβρισκε τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα είτε στη Ραφήνα είτε στην περιοχή της Βραυρώνας όπου βρίσκονταν οι δύο μεζονέτες τους.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις για τις αγορές των ακινήτων αλλά και για τα πανάκριβα αυτοκίνητα, με την έρευνα να είναι σε πλήρη εξέλιξη

Αψεγάδιαστη εικόνα

Στα 25 χρόνια λειτουργίας της «Κιβωτού» ο οργανισμός δεν σταμάτησε, ακόμη και μέσα στην κρίση να δέχεται την οικονομική βοήθεια του κόσμου.

«Ποτέ από το κράτος δεν έχουμε πάρει χρήματα ούτε από ευρωπαϊκά προγράμματα είναι πλατιά η αγάπη του κόσμου εάν δείτε στο λογιστήριο έχουμε τον οβολό του φτωχού ανθρώπου» είχε δηλώσει ο πάτερ Αντώνιος στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα».

Στην Ιστοσελίδα της «Κιβωτού του Κόσμου» ο πατέρας Αντώνιος εμφανίζεται αψεγάδιαστος, χαμογελαστός, φωτογραφίζεται με δεκάδες χαμογελαστά παιδιά πάντα σε καθαρούς φωτεινούς και φροντισμένους χώρους .

«Με αυτοκίνητα , με οδηγό με συνοδεία. Πως δεν είχε συνοδεία; Τα παιδιά έβαζε. Τα μεγάλα που τα είχε από μικρά και τον είχαν συνοδεία. Με αυτοκίνητα τα πάντα. Το ίδιο και η γυναίκα του. Ντυνόταν με ακριβά πράγματα και οι υπόλοιποι δεν είχαν να φάνε μέσα» αποκαλύπτει πατέρας φιλοξενούμενων παιδιών.

Ιδιαίτερα φροντισμένα ήταν τα γυρίσματα, κυρίως σε δομές εκτός Αττικής, με κάμερες υψηλής ευκρίνειας και πλάνα από drone, εικόνες που έδειχναν ένα ιδανικό περιβάλλον.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.