Λαύριο: Πρωινά τα δρομολόγια για Μεστά δύο φορές την εβδομάδα

Με fast track διαγωνισμό θα προχωρήσει το υπουργείο ναυτιλίας την ανάθεση της εκτέλεσης των επιδοτούμενων δρομολογίων πλοίου, στη γραμμή Λαύριο – Μεστά, από τις 15 Ιουνίου έως τις 25 Οκτωβρίου, μετά τη χθεσινή απόφαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, όπως δήλωσε σήμερα ο Δήμαρχος Χίου, Γιάννης Μαλαφής.


Ο Δήμαρχος ανέφερε επίσης ότι δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από Λαύριο με αναχώρηση στις 8 το πρωί και άφιξη στα Μεστά 1 με 1.30 το μεσημέρι, ενώ από Μεστά προς Λαύριο η αναχώρηση του πλοίου θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 11.30 το βράδυ.

Αναφορικά με το μεγάλο ζητούμενο – ελλείψει υπεραστικής συγκοινωνίας- για τη μετακίνηση των επιβατών από και προς Μεστά, δήλωσε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση, όπως είπε, σε συνεννόηση με την εταιρία και όλους τους ενδιαφερόμενους.

Τέλος ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για να γίνει δεκτό το αίτημα για τη δρομολόγηση πλοίου στη συγκεκριμένη γραμμή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.