Τροχαίο ατύχημα είχε το βράδυ της Τρίτης (9/6) ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αλλά με μόνο κάποιες υλικές ζημιές στο αυτοκίνητό του.
Το γεγονός έκανε γνωστό με ανάρτηση του ο Δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος οποίος σε ανάρτηση του ανέφερε:
Τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητο του είχε απόψε στο Λαύριο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιαννακόπουλος φέρεται να συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο της προσωπικής του ασφάλειας που προπορευόταν, πιθανόν γιατί ο οδηγός του οχήματος ασφαλείας πάτησε απότομα φρένο για άγνωστο λόγο.
Από τη σύγκρουση ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και αναμένεται στο σημείο του ατυχήματος γερανός για την μεταφορά του.

















































