Μαρία Ιωαννίδου: «Η Βουγιουκλάκη δεν ήθελε άλλη ξανθιά στις ταινίες και τα έβαψα μαύρα, ήμουν απαίσια»

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν καλεσμένη στο Chart Show και μίλησε για τις ιστορίες από την καριέρα της στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, ενώ προχώρησε και σε μερικές αποκαλύψεις – Μία από αυτές, είχε να κάνει με τη στιγμή που έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, για χάρη της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν καλεσμένη στη μουσική εκπομπή του Alpha, «Chart Show», που επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου. Η Μαρία Ιωαννίδου κάθισε στον καναπέ και συζήτησε με την οικοδέσποινα του show, Δέσποινα Βανδή, για τις ιστορίες από την καριέρα της στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, ενώ προχώρησε και σε μερικές αποκαλύψεις.

Μία από αυτές, είχε να κάνει με τη στιγμή που έβαψε τα μαλλιά της μαύρα, για χάρη της Αλίκης Βουγιουκλάκη. «Την αγαπώ πολύ την Αλίκη και τότε και τώρα και πάντα. Ήταν πολύ φίλη του Φρέντι Γερμανού. Με πήραν να κάνω την αρραβωνιαστικιά του Παπαμιχαήλ στην ταινία το πιο λαμπρό αστέρι. Απαγόρευε στις ταινίες της να υπάρχει άλλη ξανθιά. Εγώ να την ακούω να κλαίει να φωνάζει και εγώ τι να κάνω; Εβαψα τα μαλλιά μου μαύρα, ήταν απαίσια» είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.