Νέα Μάκρη: Συγκεντρώνουν υπογραφές ενάντια στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ (βίντεο)

Ξεκίνησε η συγκέντρωση υπογραφών ενάντια στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών μέσα στο Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη.

Στη συγκέντρωση υπογραφών σε όλη την Ελλάδα κατά του γάμου, της τεκνοθεσίας και της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια προχωρά ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ.), δηλώνοντας την πλήρη αντίθεσή του σε κάθε τι που όπως αναφέρεται “αλλοιώνει τον νόμο του Θεού και την ανθρώπινη ηθική”.

“Με όλον τον σεβασμό στις προσωπικές επιλογές του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, ο ΛΑ.Ο.Σ συγκεντρώνει την υπογραφή κάθε Ελληνίδας και Έλληνα που αγαπά και σέβεται την αξία της ελληνικής οικογένειας, προκειμένου να μπει φρένο στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης, που αρνείται τη διενέργεια δημοψηφίσματος και προχωρά στη νομοθετική ρύθμιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών ως προκάλυμμα για την τεκνοθεσία και υιοθεσία”, αναφέρει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Φίλιππος Καμπούρης στο ekklisiaonline.gr.

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Φίλιππος Καμπούρης, δήλωσε: «Αφού η κυβέρνηση δεν τολμά να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που τινάζει στον αέρα τον θεσμό της ελληνικής οικογένειας, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουμε υπογραφές, για να πάρει στα χέρια του το θέμα ο ελληνικός λαός.

Δεν θα τους αφήσουμε να καταστρέψουν και να αλλοιώσουν παραδόσεις αιώνων που έχουν κρατήσει ψηλά και ενωμένη την πατροπαράδοτη, Ορθόδοξη ελληνική οικογένεια, ούτε θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η γυναίκα σε ένα απλό εργαλείο τεκνοποιίας, στερούμενη τον μεγαλειώδη μητρικό της ρόλο και τη συμμετοχή της σε μία ολοκληρωµένη οικογένεια. Φτάνει ως εδώ!

Θα μας βρουν μπροστά τους».

Πηγή: ekklisiaonline.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.