Νέες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα – Πότε παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος πρόκειται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αύριο (27.05.2024), ενώ η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Σταρόβας έπαθε ένα επεισόδιο κολπικής μαρμαρυγής, ωστόσο η πορεία του παραμένει σταθερή. Σύμφωνα με την εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα», ο τραγουδιστής θα βγει από το Τζάνειο το πρωί της Δευτέρας. Το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη δεν του άφησε κάποια βλάβη, ενώ η κολπική μαρμαρυγή και η υψηλή πίεση αντιμετωπίστηκαν κατόπιν φαρμακευτικής αγωγής και φροντίδας των θεραπόντων ιατρών.

Η ομιλία του Δημήτρη Σταρόβα έχει αποκατασταθεί, αλλά όχι πλήρως, ενώ περπατάει κανονικά. Βέβαια, χρειάζεται να κάνει κάποιες λογοθεραπείες για να ανακτηθεί πλήρως η ομιλία του, τις οποίες θα συνεχίσει στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται από την Τετάρτη 15 Μαΐου, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη και από την πρώτη στιγμή είχε στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

«Τον έχει αναλάβει πλέον η καρδιολογική κλινική, έδειξε να σταθεροποιείται, όλες οι τιμές ήρθαν σε κανονικά επίπεδα και η βραδιά ήταν απολύτως ήρεμη», είχε δηλώσει η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα μετά το επεισόδιο της κολπικής μαρμαρυγής.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.