Ο 89χρονος “πιστολέρο” είχε πάει στην κηδεία του τέως βασιλιά στο Τατόι!

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται από χθες ο 89χρονος ο οποίος επιτέθηκε με κυνηγετικό όπλο στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού και στο Πρωτοδικείο Αθηνών, τραυματίζοντας πέντε άτομα, προτού τελικά εντοπιστεί και συλληφθεί αρκετές ώρες αργότερα στην Πάτρα.


Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που ήρθε στο φως αφορά μια παλαιότερη δημόσια εμφάνιση του ηλικιωμένου. Πριν από περίπου τρία χρόνια είχε παρευρεθεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, όπου και είχε καταγραφεί από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Σε ρεπορτάζ ΑΝΤ1, ο 89χρονος είχε εμφανιστεί κρατώντας μια μαγκούρα με τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου και είχε δηλώσει: «Λυπάμαι πολύ. Πρέπει η ημέρα σήμερα να είναι συννεφιασμένη και όχι λιακάδα».

Σε ό,τι αφορά το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, οι Αρχές έχουν ασκήσει δίωξη στον ηλικιωμένο για τρία κακουργήματα. Κατά την ανάκρισή του από τους αστυνομικούς, ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του επικαλούμενος την αγανάκτησή του. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήθελα να κάνω ντόρο γιατί δεν βρίσκω το δίκιο μου. Σαματά. Δεν ήθελα να σκοτώσω. Αν ήθελα θα τους σκότωνα»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.