Ο Κωστής Μαραβέγιας δείχνει τα σημάδια της λεύκης στα χέρια του και περνά το μήνυμά του

Με αφορμή την κούκλα του Κεν με λεύκη που κυκλοφόρησε στην αγορά, ο τραγουδιστής έκανε τη δική του ανάρτηση στο Instagram, κάνοντας λόγο για τη διαφορετικότητα…

O Κωστής Μαραβέγιας και η σύζυγός του, Τόνια Σωτηροπούλου, αυτές τις μέρες βρίσκονται στις Κάννες, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το δημοφιλές κινηματογραφικό φεστιβάλ.

Ωστόσο, ο τραγουδιστής θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για τη λεύκη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με αφορμή την κυκλοφορία της κούκλας του Κεν με τη λεύκη, που κυκλοφόρησε με σκοπό τα παιδιά να κατανοήσουν τη διαφορετικότητα μέσα από το παιχνίδι, ο Κωστής Μαραβέγιας ανάρτησε δύο stories.

Δείτε ακόμα:  Αποκάλυψη για τη Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή η επέμβαση ήταν η αιτία του θανάτου της!

Στο πρώτο ανέβασε μία φωτογραφία από την κούκλα, όπου έγραφε «Μία κούκλα με λεύκη βάζει στο παιχνίδι τη διαφορετικότητα».

Στο δεύτερο story, ανέβασε μία δική του φωτογραφία, όπου φαίνονται τα σημάδια της λέυκης στο χέρι του, γράφοντας: «Αγαπώ τη λεύκη».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κωστής Μαραβέγιας είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή του, για τη δερματική πάθηση με την οποία έχει διαγνωστεί λέγοντας: «Είναι κάτι που είναι μέσα στη ζωή μας καθημερινά. Για εμένα είναι κάτι πολύ φυσικό και δεδομένο κι όχι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε αυτά τα θέματα κι όχι να τα κρύβουμε».

Δείτε ακόμα:  Survivor – Spoiler 29/6: Ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία απόψε

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο