Ο Παν. Μερτύρης εκθέτει τα διαφορετικά μέτρα και σταθμά της διοίκησης του κ. Ζούτσου

Με πρόσχημα μια πιθανή «επικινδυνότητα του σημείου» ταλαιπωρείται επιχειρηματίας εστίασης της κεντρικής πλατείας Μακεδονίας στον Γέρακα.

Ο Δήμος δημιουργεί προσκόμματα στο αίτημα του για απόδοση χώρου τραπεζοκαθισμάτων σε αυτήν, αποδεικνύοντας τα δυο μέτρα και σταθμά της πολιτικής της διοίκησης Ζούτσου.

Είναι τα δύο μέτρα και σταθμά που καταμαρτυρούμε κατά καιρούς στον Δήμαρχο και αυτό γιατί τέτοιο ζήτημα δεν έχει εγερθεί στην εκχώρηση τραπεζοκαθισμάτων για κανένα άλλο σημείο της πλατείας.
Κύριε Ζούτσο κρύβεστε πίσω από ερμηνείες μιας υπαλλήλου;

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Για το Τεχνικό Πρόγραμμα, την αναμόρφωση του προϋπολογισμού και την ονοματοθεσία του νέου πάρκου συνεδριάζει το ΔΣ

Σας θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος χώρος που αιτείται ο καταστηματάρχης, λειτουργούσε μια χαρά προγενέστερη εποχή υπό άλλη επωνυμία.

Θα ενθυμείστε προφανώς το αίτημα της Αντιπολίτευσης στο πριν το Πάσχα Δημ.Συμβούλιο για συζήτηση με θέμα: εύρεση τρόπων υποστήριξης των επιχειρήσεων του Δήμου μας με αφορμή την επανεκκίνηση λειτουργίας.

Εσείς κατά πάγια τακτική σας προτιμήσατε να την αρνηθείτε, βάζοντας τους «πρωτοκλασσάτους» σας να επιχειρηματολογήσουν, στο να μην γίνει η συζήτηση, με τα «υπέροχα» επιχειρήματα, του δεν «είμαστε έτοιμοι» του κ. Αβαρικιώτη, που σας εκθέτει ανεπανόρθωτα, ή «τα όσα επικαλείται ο κ. Μερτύρης δεν μου είναι αρκετά» του μέντορα συμβούλου σας κ. Καρρά.

Δείτε ακόμα:  Γλυκά Νερά: Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει την αγριότητα της δολοφονίας - Όλα όσα είπαν γείτονες, ψυχολόγος, ιατροδικαστής

Κύριε Ζούτσο μη βάζετε σε διαιρετικές αντιπαραθέσεις μια τάξη επιχειρηματιών που έχει θιγεί πολύ στο τελευταίο διάστημα.

Δεν είστε ντήλερ ημετέρων, Δήμαρχος είστε.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν.

Παν. Μερτύρης.