Παλλήνη: Αλλάζουμε την πόλη μας – Καλλωπίζουμε τις γειτονιές μας! (φωτό)

Στο κάλεσμα του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη και στο σύνθημα «Αλλάζουμε την πόλη μας – Καλλωπίζουμε τις γειτονιές μας», ανταποκρίθηκαν δεκάδες πολίτες όλων των ηλικιών, εκπρόσωποι αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, την Κυριακή 7 Απριλίου στην πλατεία Ελευθερία Παλλήνης, με σκοπό τις εργασίες συντήρησης του αστικού εξοπλισμού.

Ο Δήμαρχος σημείωσε πως αυτή είναι η αρχή οργανωμένων δράσεων από τους εθελοντές και ενεργούς πολίτες του Δήμου Παλλήνης που αντιλαμβάνονται πως οι γειτονιές έχουν ανάγκη τη φροντίδα και την προσοχή όλων σε διάφορα επίπεδα.
Ένα από αυτά είναι και η προστασία των χώρων που αποτελούν σημεία ψυχαγωγίας, ξεκούρασης, διασκέδασης για τους Δημότες όλων των ηλικιών.

Επιπλέον ο κ. Αηδόνης τόνισε πως – πέρα από τις δράσεις εθελοντισμού – καθημερινά τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Νίκο Κούτρα, δουλεύουν αδιάκοπα προκειμένου κοινόχρηστοι χώροι και υποδομές να είναι ευπρεπείς και ασφαλείς.

Στο πλαίσιο της δράσης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο ο εθελοντής Stefano ki Grieche για την ιδιαίτερη εθελοντική συμβολή του στον καλλωπισμό του Δήμου.

Ειδικές ευχαριστίες για τη στήριξή τους στη δράση της Κυριακής στους:
Θεοχάρης Χρώματα Μονωτικά υλικά
Stargifts
Cook and Grill

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.