Παλλήνη: Ανησυχία και φόβος! Το περιστατικό που αφηγείται μία κάτοικος

Aνασφάλεια, φόβο και ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Παλλήνης το γεγονός της μη ύπαρξης αστυνομικού τμήματος στην περιοχή.

Πολλές είναι οι φορές που έχουν εκφράσει τους προβληματισμούς τους. Μία κατοικος πάντως σήμερα είχε ένα περιστατικό το οποίο ήρθε να προστεθεί στο όλο κλίμα.

Διαβάστε πως περιγράφει η ίδια αυτό το συμβάν…

“Είμαι κάτοικος της Παλλήνης και πριν λίγη ώρα (σ.σ. μεσημέρι) έλαβε χώρα ένα περιστατικό που δέχτηκα στο σπίτι μου από δύο μικρά παιδιά που έμοιαζαν να ήταν ρομά. Σας γράφω για το περιστατικό για να ενημερωθούν οι κάτοικοι της περιοχής και να είναι πιο προσεκτικοί, σε ποιους ανοίγουν και αφήνουν να μπαίνουν στην πολυκατοικία τους και στο σπίτι τους.

Αυτά τα παιδιά με κάποιον τρόπο μπήκαν στην πολυκατοικία και ανέβηκαν στο διαμέρισμα που μένω και χτυπούσαν επίμονα το κουδούνι. Εγώ κοιμόμουν εκείνη την στιγμή και δεν κατάλαβα στην αρχή τι συνέβη..

Αφού σηκώθηκα και πήγα στην πόρτα το πρώτο πράγμα που αντίκρισα ήταν ότι το ματάκι της πόρτας ήταν πειραγμένο για να μπορέσουν να κοιτάξουν μέσα στο σπίτι (για κακή τους τύχη δεν είχαν την δυνατότητα) ενώ εγώ είδα τα κορίτσια και μάλιστα το ένα κρατούσε ένα μπουκέτο με λουλούδια.

Συνέχιζαν να χτυπάνε επίμονα το κουδούνι μέχρι να ανοίξω την πόρτα (που δεν άνοιξα ποτέ).

Πήγα στο δωμάτιο και κάλεσα τους γονείς μου και τους είπα να γυρίσουν γρήγορα στο σπίτι. Μέχρι να μιλήσω μαζί τους τα κορίτσια έφυγαν.

Σας γράφω για το περιστατικό γιατί πλέον δεν υπάρχει καμία ασφάλεια και φυσικά από τότε που έφυγε το αστυνομικό τμήμα, είμαστε στο έλεος των κακοποιών και ληστειών…”.