Πολλές ημέρες νεκρός ο 45χρονος στην Κάντζα!

Νεκρός εδώ και πολλές ημέρες ήταν ο 45χρονος άντρας μέσα στο σπίτι του στην Κάντζα, πιθανόν ακόμα και από το Πάσχα. O χρόνος θανάτου του όμως, όπως και οι ακριβείς συνθήκες και αν είναι εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, αναμένεται να αποσαφηνιστεί από την νεκροψία-νεκροτομή.


Όπως αναφέρει το news247.gr, ο θανών ήταν πολιτικός μηχανικός, διαζευγμένος και έμενε σε τριώροφη οικογενειακή κατοικία. Το δικό του διαμέρισμα ήταν στον 1ο όροφο του κτιρίου και ο πατέρας του τον αναζητούσε μάταια εδώ και ημέρες, μέχρι που αναγκάστηκε τη Δευτέρα το βράδυ να καλέσει κλειδαρά και να μπουν μέσα στο σπίτι, όπου ο τραγικός πατέρας ήρθε αντιμέτωπος με την φρικτή εικόνα του γιου του νεκρού, ξαπλωμένου στον καναπέ και σε κατάσταση μουμιοποίησης.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας, των Εγκληματολογικών Ερευνών και ιατροδικαστής. Όλοι τους διαπίστωσαν ένα εμφανές τραύμα στο κεφάλι και κάποια μικρότερα στο σώμα, χωρίς μέχρι στιγμής όμως να βρεθεί δίπλα από τον νεκρό κάποιο όργανο που να δικαιολογεί τα τραύματα, γι’ αυτό και συνεχίζεται η έρευνα εντός της οικίας και σήμερα το πρωί.

Αν και αρχικά η Αστυνομία απέδιδε τον θάνατό του σε εγκληματική ενέργεια, φαίνεται πως απομακρύνθηκε από αυτό το σενάριο, εξαιτίας των ευρημάτων στο σπίτι του άτυχου άνδρα. Άλλη μια προσέγγιση είναι ότι συνέβη κάποιο ατύχημα, χωρίς όμως να υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την επίλυση του μυστηρίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Γιώργο Καραϊβάζ, το θύμα έφερε τραύματα στα άκρα από σουβλιά ή καρφιά, είχε αμυχές σε διάφορα σημεία του σώματος του, καθώς κι ένα τραύμα, πιθανόν το θανατηφόρο, από χτύπημα στο κεφάλι.

Όπως σημείωσε ο κ. Καραϊβάζ, οι αστυνομικοί κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα του θύματος αντίκρυσαν ένα «απόκοσμο» θέαμα. Η εικόνα του ανθρώπου θύμιζε σκηνή σταύρωσης, χωρίς να υπάρχει σταυρός.

Στο σπίτι όπου διέμενε, βρέθηκαν κάποια ιδιόχειρα σημειώματα με ακατάληπτο περιεχόμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Το πτώμα του άνδρα το εντόπισε ο πατέρας του με τη βοήθεια κλειδαρά.

Παράλληλα, ξεκίνησε η νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών και από τα συμπεράσματα της, αναμένεται να κριθούν οι συνθήκες και τα αίτια θανάτο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.