Προσοχή! “Ύποπτο” αυτοκίνητο κυκλοφορεί στην Παλλήνη!

Θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σε κάτι σημαντικό.

Στην περιοχή της Νέας Παλλήνης” κυκλοφορούσε ύποπτα (όπως μας αναφέρθηκε από κατοίκους) ένα μικρό αυτοκίνητο (του στυλ Hyundai Atos 10ετίας) γκρι μπλε. Κάτοικοι του οικισμού το ακολούθησαν και ο οδηγός έδινε ασαφείς απαντήσεις ως “περίεργες”. Σε μεταγενέστερο έλεγχο της αστυνομίας οι πινακίδες του παραπάνω οχήματος βρέθηκε ότι ανήκουν σε άσπρο φορτηγό ford.

Το ίδιο βράδυ (γύρω στις 20.30) έγινε ένα περίεργο συμβάν σε σπίτι της περιοχής, ίσως απόπειρα διάρρηξης, το οποίο ήδη ερευνάται από την αστυνομία που κλήθηκε άμεσα και επιλήφθηκε του θέματος.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Παλλήνης: Δωρεάν μαστογραφίες σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες

Έχει ειδοποιηθεί και από εμάς άμεσα το βραδινό patrol του προγράμματος “Ασφαλής πόλη” του Δήμου μας για όλα τα παραπάνω.

Θα θέλαμε να έχετε και σεις αυξημένη προσοχή για τυχόν ύποπτες κινήσεις οχημάτων και ανθρώπων στην περιοχή μας. Αν λοιπόν παρατηρήσετε κάτι ανάλογο λάβετε τα μέτρα σας, όπως προτείνουν οι αρχές, και καλέστε αμέσως την άμεση δράση -στο 100, όπως μας προέτρεψαν και από το τοπικό τμήμα ασφαλείας, καθώς έχει αποδειχθεί σωτήριο στο παρελθόν αρκετές φορές και για τον οικισμό μας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Αδειοδοτήθηκε το Αθλητικό Κέντρο "Ισμήνη Σημηριώτου" στο Νέο Βουτζά

Επίσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε (αν και όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε πολύ καλά και έχουμε αποδείξει ότι συσπειρωνόμαστε για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον) να έχουμε στο νου μας και τους γείτονές μας και πέρα από τα υπόλοιπα να ελέγχουμε ότι είναι καλά ειδικά σε περιπτώσεις ιδιαίτερων αναγκών, σεβόμενοι πάντα την ιδιωτικότητά τους.

Θα είμαστε σε επαγρύπνηση και εμείς για ό,τι νεότερο.

Θα είμαστε σε επικοινωνία με όλους σας

Δείτε ακόμα:  "Ανάσσα": Πολιτική ανεπάρκεια & αναποτελεσματικότητα βάζουν σε κίνδυνο τους δημότες σε Σπάτα & Αρτέμιδα

Φιλικά,

το ΔΣ του Συλλόγου

“ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ”