Η αντίστροφη μέτρηση για το κορυφαίο μαχητικό γεγονός της χρονιάς έχει ξεκινήσει και ο Πρωτέας Ραφήνας θα δώσει δυναμικό «παρών» στο μεγάλο διεθνές event Battle of the Legends, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2026 στο Telecom Center Athens. Ρεπορτάζ Μάκης Κελέκης
Η διοργάνωση φιλοδοξεί να τοποθετήσει την Αθήνα στον χάρτη των μεγάλων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, προσελκύοντας το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας των μαχητικών αθλημάτων. Στο επίκεντρο βρίσκεται η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στον θρυλικό Floyd «Money» Mayweather Jr. και τον κορυφαίο Έλληνα μαχητή Mike «Iron» Zambidis.
Πριν όμως από το μεγάλο main event, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δυνατές αναμετρήσεις στα prelims, εκεί όπου ανερχόμενοι αθλητές θα διεκδικήσουν τη δική τους στιγμή στο προσκήνιο. Ανάμεσά τους και η αθλήτρια του Πρωτέα Ραφήνας, Ιωάννα Κουρίτση, η οποία θα εκπροσωπήσει τον σύλλογο σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες γυναικείες αναμετρήσεις της βραδιάς.
Συγκεκριμένα, στο Kick Boxing των 65 κιλών, η Ιωάννα Κουρίτση θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Άννα Θεοδωρίδη, σε έναν αγώνα που αναμένεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Η συμμετοχή της αθλήτριας αποτελεί μία ακόμη σημαντική διάκριση για τον Πρωτέα Ραφήνας, ο οποίος συνεχίζει να αναδεικνύει αθλητές που εκπροσωπούν επάξια τον σύλλογο σε μεγάλες διοργανώσεις.
Η παρουσία της Κουρίτση σε ένα event διεθνούς εμβέλειας, δίπλα σε ονόματα που έχουν γράψει ιστορία στα μαχητικά αθλήματα, επιβεβαιώνει τη συστηματική δουλειά που γίνεται στον Πρωτέα Ραφήνας και δίνει την ευκαιρία στην αθλήτρια να παρουσιάσει τις δυνατότητές της μπροστά σε ένα ευρύ κοινό.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Battle Of The Legends (@thebattleofthelegends)
Η μάχη που καθηλώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον
Το βλέμμα όλων, βέβαια, θα είναι στραμμένο στο main event της βραδιάς, όπου ο Floyd «Money» Mayweather Jr. θα αντιμετωπίσει τον Mike «Iron» Zambidis σε μία αναμέτρηση με έντονο συμβολισμό και τεράστια δημοσιότητα.
Ο Αμερικανός πυγμάχος θεωρείται μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας, έχοντας ολοκληρώσει την καριέρα του αήττητος με ρεκόρ 50 νικών σε ισάριθμους αγώνες και κατακτώντας 15 παγκόσμιους τίτλους σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες βάρους.
Απέναντί του θα βρεθεί ο Mike Ζαμπίδης, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες μαχητές όλων των εποχών, με 18 παγκόσμιους τίτλους, 158 νίκες σε 180 επαγγελματικούς αγώνες και 87 νοκ άουτ, έχοντας αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις kick boxing.
Το Battle of the Legends υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη θέαμα, ένταση και υψηλού επιπέδου αγώνες, με τον Πρωτέα Ραφήνας να έχει τον δικό του ξεχωριστό εκπρόσωπο στη μεγάλη γιορτή των μαχητικών αθλημάτων μέσω της Ιωάννας Κουρίτση. Μια συμμετοχή που γεμίζει με υπερηφάνεια τον σύλλογο και τους φίλους του αθλητισμού της περιοχής.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Battle Of The Legends (@thebattleofthelegends)



















































