Ραφήνα: Οργισμένη ανάρτηση Μπουρνούς – Τους άφηνω στον σκοταδισμό τους


Σε οργισμένη ανάρτηση προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής (7/3) ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο κ. Μπουρνούς είναι σε καραντίνα λόγω κρούσματος κορονοϊού στο οικογενειακό του περιβάλλον, κάτι που διέψευσε ο ίδιος.

Αναλυτικά τι αναφέρει ο κ. Μπουρνούς:

Ψευδεστατα η κακια “μαγισσα” της γειτονιάς μας – συνεπικουροντας αλλες αχρειες αναρτήσεις κάποιων “ευγενών” γειτόνων που παρουσιάζονται ως “δημοσιογράφοι” ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ- έγραψε ότι ο δημαρχος Ραφηνας-Πικερμιου βρίσκεται σε καραντινα λόγω κρουσματος κορονοιου στο οικογενειακό του περιβάλλον.
Συνηθισε ως φαίνεται οτο ψέμα και την παραπληροφορηση και έχει γινει δεύτερη φύση της.
Η αλήθεια είναι αυτή που έχω δημοσιοποιησει.
ΑΛΗΘΕΣ ότι υπήρχαν 3 κρούσματα στο οικογενειακό περιβάλλον της αδερφής μου, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας μου για τα οποία απαιτουνταν η συνδρομή μου μου.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΜΕΝΑ.
Γι’αυτο δημοσιοποιησει ότι θα χρειαστεί τις επόμενες μέρες να απουσιαζω αρκετές ώρες από το δημαρχιακό γραφείο – με φυσική παρουσία- αλλά ασκώντας διοίκηση μέσω διαδικτύου και σε απόλυτη συνεργασία με τα στελέχη αιρετα και υπηρεσιακα του δημου μας, αφού βρίσκονται οι δικοί μου βρίσκονται μοιρασμένοι σε νοσοκομεία.
Άλλωστε την Πέμπτη 4/3 ήμουν στο γραφείο για υπογραφή της σύμβασης “Οριοθέτησης-διευθέτησης ρεμάτων και πολεοδομική προσαρμογή” και αφορούσε το ΣΥΝΟΛΟ του ενιαίου οικισμού της ΔΙΩΝΗΣ ύψους 491.970 ευρώ και το ίδιο θα γίνει και τη Δευτέρα 8/3.
Αν επιθυμεί η majestic, την καλώ να την κεράσω καφέ, να της πω και στο “φλυτζανι” τα μελλούμενα.
Ανακοίνωσα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ προσβληθει και γι’αυτο υποβλήθηκα πριν την Πέμπτη 4/3 σε επανηλλημενα rapid test και μοριακα (σύνολο 4) και προφανως δεν μπορώ να προσβληθώ τώρα γιατί έχει “εκπνευσει” ο χρόνος μετάδοσης για τους νοσουντες.
Άλλωστε η τακτική μου – των επανηλλημενων test-έχει σχέση με τον αριθμό των επαφών μου, αφού όλοι εσείς με βρίσκεται οπότε θέλετε στο γραφείο μου, ακόμα και χωρίς ραντεβού, τηρώντας βέβαια τα υποχρεωτικά μέτρα προστασίας.
Επίσης οποιαδήποτε σύγκριση μου με τον αγαπητό φίλο – κυρίως φίλο-Περιφερειαρχη Αττικης, σε κοινές μας πορείες (βραβεύσεις) με ανεξάρτητες αφετηρίες-οι οποιες όμως τυγχάνουν αντίστοιχης αναγνώρισης- αποτελεί τιμή και για τους δυο και όχι προϊόν ανταγωνισμού.
Aλλα βέβαια δημοσιογραφια από το παράθυρο της κουζίνας και τον καναπέ του σπιτιού, μονο αναξιόπιστες “ειδήσεις” μπορούν να γεννήσουν, ως αποκυηματα της “προσανατολισμενης” επί σκοπού φαντασία.
Την/τους χαρίζω στην κρίση των πολιτών, αφού ο πολιτικός τους σεβασμός είχε πάντα οδηγό την μορφή του” τραπεζιτη”.
Δεν κατάλαβαν ότι δεν τους μοιαζουμε όλοι.
ΑΥΤΗ η Δημοτική ομάδα διαφέρει.
Ενδιαφέρεται μόνο για να δημιουργήσουμε ένα τόπο, που μας αξίζει να ζούμε προσθέτοντας τις υποδομές που απαιτούν οι πολιτες.
Τους αφήνω να συνεχίσουν να ζουν στο σκοταδισμό τους.
Συνεχίζω τον αγώνα για την οικογένεια μου.
Συνεχίζω τον αγώνα για το δήμο μας.
Τιμώ την εμπιστοσύνη των πολιτών που μας εμπιστευτηκαν αλλά και αυτών που είχαν άλλες επιλογές.
Στο τέλος επιβραβεύει το έργο.
Σε εσάς που απευθύνεται η συγκεκριμένη ανάρτηση αρμόζει μόνο το ψέμα και έτσι πορεύεται η ζωή σας
Εμείς ακολουθούμε το δρόμο της αλήθειας, του σεβασμού, της διαφάνειας.
Για εμάς, ολοι εσείς είστε η οικογένεια μας.
Πάντα δίπλα σας.

Δείτε ακόμα:  Εθελοντική Αιμοδοσία την Πέμπτη (22/4) στην Αρτέμιδα