Ραφήνα-Πικέρμι: Συνεχίζονται εντατικά οι απολυμάνσεις – Δημιουργία χώρου αιμοδοσίας – Παραμένουν κλειστοί οι αθλητικοί χώροι!

Η επιτροπή διαχείρισης κρίσεων του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, υπό την προεδρία του Δημάρχου Ευάγγελου Μπουρνούς, κατά την τακτική της συνεδρίαση για την επανεκτίμηση και προγραμματισμό των δράσεών της ενημερώνει πως:

 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Την Πέμπτη 19 Μαρτίου θα γίνουν προγραμματισμένες απολυμάνσεις Δημοτικών και Δημόσιων κτηρίων από τα εξειδικευμένα συνεργεία σε Ραφήνα και Πικέρμι

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΠΗ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΗΝ 1Η ΥΠΕ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Δείτε ακόμα:  Αποκλειστικό: Με αυτή την απόφαση η παραλία "Φίλιππας" δόθηκε στη Ραφήνα! (έγγραφα)

Παραχωρείται με απόφαση του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου και τη σύμφωνη γνώμη του ΝΠΔΔ «Φίλιππος Καβουνίδης», ο χώρος του ΚΑΠΗ Πικερμίου, μετά από αίτημα για βοήθεια, στην 1η ΥΠΕ για τη δημιουργία μόνιμης Δομής αιμοληψίας – αιμοδοσίας. Αυτές τις δύσκολες για όλους ώρες η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια είναι απαραίτητες.

Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθούν οι πολίτες και οι εθελοντές αιμοδότες για τον τρόπο και το χρόνο λειτουργίας της συγκεκριμένης Δομής.

Δείτε ακόμα:  Ύποπτες οι συνθήκες που ξέσπασε η φωτιά στο Γραμματικό - Τι εξετάζει η Πυροσβεστική (φωτό)

ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Η επιτροπή, μετά τα φαινόμενα μεμονωμένων παραβιάσεων των τελευταίων ημερών, επαναλαμβάνει ότι ΟΛΟΙ οι αθλητικοί δημοτικοί χώροι, ανοιχτοί ή κλειστοί, παραμένουν κλειστοί και εκτός χρήσης ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Εκτός των διοικητικών μέτρων, υπάρχει ο αυτοσεβασμός και ο σεβασμός απέναντι στους συμπολίτες μας.