Ραφήνα: Πρόταση από τον Σπ. Μαυρολέων για ψήφισμα για το Παίδων Πεντέλης

Συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή 21 Ιανουαρίου το Τοπικό Συμβούλιο Ραφήνας. Ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η Πρόταση του κ. Μαυρολέων για ψήφισμα για το τοπικό αλλά και για το δημοτικό για την μετατροπή του Γ.Ν Παίδων Πεντέλης σε εμβολιαστικό κέντρο.

Αναλυτικά η πρόσκληση και η εισήγηση αναφέρουν:

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Ραφήνας, σας καλεί, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 643/2021 (αριθ.πρωτ. 69472/24.9.2021) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, σε διά περιφοράς συνεδρίαση (μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 με ώρα έναρξης 15:00 και ώρα λήξης 19.00 για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα .

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1. Γνωμοδότηση για έγκριση διαπλάτυνσης πεζοδρομίου επί της οδού Κύπρου στο τμήμα μεταξύ πλατείας Πλαστήρα και οδού Βιθυνίας και κατασκευή κεκλιμένου επιπέδου διάβασης ΑΜΕΑ.

2. Πρόταση του κ. Μαυρολέων για ψήφισμα για το τοπικό αλλά και για το δημοτικό για την μετατροπή του Γ.Ν Παίδων Πεντέλης σε εμβολιαστικό κέντρο.

Εισήγηση

Θέμα: Ψήφισμα για το Γ.Ν Παίδων Πεντέλης

Στο πλαίσιο τον αρμοδιοτήτων του κοινοτικού συμβουλίου της Ραφήνας σε θέματα που αφορά την υγειά των κατοίκων, προτείνεται να κατατεθεί άμεσα στο Υπουργείο υγείας έγγραφο το οποίο να δηλώνει την αντίθεση μας για την μετατροπή του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης σε εμβολιαστικό κέντρο. Η παραπάνω ενέργεια αφήνει το λεκανοπέδιο Αττικής με δυο Γ.Ν. Παίδων από τρία που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, σε μια περίοδο πανδημίας και παιδικών ασθενειών σε έξαρση. Υπενθυμίζω ότι το συγκεκριμένο νοσοκομείο εξυπηρετεί όλη την Ανατολική Αττική και ειδικότερα τον δήμο μας.
Παρακαλώ της ενέργειες σας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.