Σαν να μην υπάρχει lockdown! Χαμός σε πάρτι γενεθλίων σε συνοικισμό Ρομά! (βίντεο)

Απίστευτος συνωστισμός προκλήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής σε συνοικισμό των Ρομά, παρά τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού. Σε 12 προσαγωγές ατόμων, στην βεβαίωση 14 προστίμων και στην υποβολή δύο μηνύσεων, προχώρησε η Αστυνομία κατά την διάρκεια ελέγχων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δυτικής Αχαΐας, με την συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ, πραγματοποίησαν έλεγχο στην Κάτω Αχαΐα, όπου διεξαγόταν πάρτι γενεθλίων, με την παρουσία 150 – 160 ατόμων, παραβιάζοντας τα μέτρα απαγόρευσης σχετικά με τη διασπορά του κορονοϊού.

Δείτε ακόμα:  Καταδίωξη μοτοσικλέτας βρέθηκαν χασίς και πιστόλι

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια του ελέγχου πραγματοποιήθηκαν 12 προσαγωγές ατόμων, ενώ βεβαιώθηκαν ένα διοικητικό πρόστιμο, ύψους 3.000 ευρώ, για διοργάνωση εκδήλωσης, δύο παραβάσεις, συνολικού ύψους 600 ευρώ, για μη χρήση προστατευτικής μάσκας και 11 παραβάσεις, συνολικού ύψους 3.300 ευρώ, για στέρηση βεβαίωσης κίνησης, ενώ υποβλήθηκαν δύο μηνύσεις για διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Τα διοικητικά πρόστιμα, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιδόθηκαν επί τόπου στους παραβάτες, ενώ οι μηνύσεις θα υποβληθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δείτε ακόμα:  Στιγμές τρόμου για οδηγό ταξί – Στο νοσοκομείο έπειτα από ληστεία

Δείτε τις εικόνες στο βίντεο που ανάρτησε ο ιστότοπος westcity.gr:

Στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία με παρέμβαση της οποίας διαλύθηκε ο κόσμος.