Σπάτα Αρτέμιδα: Ο γνωστός ποινικολόγος που θα είναι υποψήφιος με την Άννα Ραφτοπούλου (φωτό)

Ο γνωστός ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος που το όνομα του έχει απασχολήσει πολλές φορές καθώς έχει αναλάβει πλήθος περιπτώσεων που έχουν γίνει αντικείμενο συζητήσεων στις αίθουσες των δικαστηρίων αλλά και στα κανάλια και στις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό της κα. Άννας Ραφτοπούλου “Ανάσσα” στις εκλογές του Οκτωβρίου στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Μαζί μας για να ΑΝΑΣΣΑΝΕΙ ο Δήμος και ο γνωστός ποινικολόγος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάτοικος Αρτέμιδας.

Ο Ανδρέας ασκεί μάχιμη δικηγορία αναλαμβάνοντας δημοσίου ενδιαφέροντος υποθέσεις, αναδεικνύοντας το δίκαιο των πελατών του και την ασφάλεια της κοινωνίας.

Ο πατέρας του υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου των Πετρωτών Αρτέμιδος, πριν ακόμα γίνει ο δήμος Σπάτων Αρτέμιδος και διετέλεσε γενικός διευθυντής στο υπουργείο παιδείας, ενώ πλέον ασχολείται με την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Δήμο μας.

Η παράταξή μας αγκαλιάζει την υποψηφιότητα ενός αυτοδημιούργητου ανθρώπου που με την επιστημονική του κατάρτιση και την εμπειρία του θα συνεισφέρει αποφασιστικά στην επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των δημοτών μας και στην αναδιοργάνωση και στον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας, ενώ θα συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη μιας διαφανούς και κρυστάλλινης διοίκησης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.