Το Φυσικό Αέριο έφτασε και στο Γέρακα!

Με γοργούς ρυθμούς θα προχωρήσει η επέκταση του Δικτύου Φυσικού Αερίου, ώστε όλο και περισσότεροι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης να απολαύσουν τα οφέλη της χρήσης του.


Με απόλυτη συνέπεια στον προγραμματισμό, που είχε τεθεί μεταξύ Δήμου Παλλήνης και Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής (Ε.Δ.Α.Α.), ξεκίνησαν την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου οι εργασίες επέκτασης του Δικτύου Φυσικού Αερίου στη Δ.Ε. Γέρακα.

Η διεκδίκηση του συγκεκριμένου έργου από το Δήμο Παλλήνης εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης του αναπτυξιακού του προγραμματισμού.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος, ο οποίος ήταν παρών στην έναρξη της κατασκευής του έργου, υπογράμμισε την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την απόλυτη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, και τόνισε ότι: “Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Παλλήνης αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Το Φυσικό Αέριο εξασφαλίζει οικονομικό όφελος και προστασία του αστικού περιβάλλοντος, ενώ είναι εύκολο στη χρήση. Για αυτό το λόγο καλούμε τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν την υποβολή αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος ώστε η επέκταση και σε άλλες περιοχές του Δήμου να καταστεί εφικτή”.

Αναφορικά με το υπό κατασκευή τμήμα του Δικτύου, αυτό ξεκίνησε από την οδό Ηρακλείας (μπροστά από το 1ο Αθλητικό Κέντρο Γέρακα) ώστε να επεκταθεί προς τις εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων: Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο-Λύκειο, 5ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο Γυμνάσιο, 2ο Λύκειο, Παιδικό Σταθμό οδ. Ανάφης, Δημαρχείο και εν συνεχεία προς το παλαιό Κέντρο Γέρακα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μία εβδομάδα, οι αντίστοιχες εργασίες επέκτασης δικτύου διανομής Φυσικού Αερίου ξεκίνησαν στη Δ.Ε. Παλλήνης και έτσι η συνολική έκταση των υπό κατασκευή τμημάτων στο Δήμο Παλλήνης θα υπερβεί τα 12 χιλιομέτρα.

Σημείωση: Η κατάθεση των αιτήσεων συνεχίζεται από τους ενδιαφερομένους στα Δημοτικά Καταστήματα του Δήμου Παλλήνης, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: press@pallini.gr αλλά και με fax στο 210 6612965.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε επίσης