Τζίνα Αλιμόνου για το πολύκροτο διαζύγιο: “Μου πέρασε από το μυαλό να…”

Τι ομόλογησε η Τζίνα Αλιμόνου για το πολύκροτο διαζύγιο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη;

Η ηθοποιός Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για όλα σε συνέντευξή της. Και φυσικά για το πολύκροτο διαζύγιο με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.

«Το να μεγαλώνεις μόνη τα παιδιά είναι μια nonstop διαδικασία. Πολύ πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες! Μια κοπέλα μόνο έχω. Θα πω κάτι, πραγματικά, όταν ήμασταν παντρεμένοι το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου. Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, εγώ δεν είχα μάθει έτσι.

Δείτε ακόμα:  Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας Δημοσιογράφος

Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι, έτσι έζησα στο Παγκράτι, οπότε εκεί υπήρχε παραπάνω προσωπικό απαραιτήτως και μεγαλύτερος κήπος. Ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ» σημείωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου.

Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, γιατί ήταν πολύ ακραίες οι κατηγορίες και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν αυτό. Έχω περάσει δύσκολα», είπε η Τζίνα Αλιμόνου.

Δείτε ακόμα:  Έρρικα Πρεζεράκου: Πώς έγινε το ατύχημα με την προπέλα - Τα νεότερα για την υγεία της

«Το σενάριο ενός δεύτερου γάμου δεν το έχω σκεφτεί καν ακόμα. Είμαι άνθρωπος πολύ του συναισθήματος, είμαι του τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω όλες τις καταστάσεις.

Το 2020 θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να είμαι καλά με τα παιδιά μου, να μπουν οι νέες βάσεις γιατί όλες οι αποφάσεις που περιμένω συντονίζουν τη ζωή τη δική μου και των παιδιών», αποκάλυψε η Τζίνα Αλιμόνου.

«Θέλω να έχω καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγο μου»

Δείτε ακόμα:  Νίκος Χατζηνικολάου: Τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του από τις διακοπές

«Εννοείται, φυσικά. Είναι κάτι που το εύχομαι. Εκτός των δικαστηρίων είναι πολιτισμένη τον τελευταίο καιρό. Ό,τι συμβαίνει θεωρώ ότι είναι δικιά μας ευθύνη λόγω των επιλογών μας.

Οι άνθρωποι βέβαια αλλάζουν γιατί άλλη επιλογή κάνεις 15 χρόνια πριν και αλλιώς εξελίσσεσαι», είπε η Τζίνα Αλιμόνου.

gossiplife.gr