Κέλλυ Βασιλειάδου: Κουκλάρα, φωνάρα και Ραφηνιώτισα

Η Κέλλυ Βασιλειάδου είναι ένα κορίτσι που εκτός από την ομορφιά της και τα ταλέντο της, παρά την μικρή της ηλικία έχει κάνει ένα σωρό πράγματα, που θα τα ζήλευαν πολλοί. Βέρα Ραφηνιώτισα, (εδώ γεννήθηκε και μεγάλωσε), κάνει σπουδαία καριέρα στο τραγούδι και διακρίνεται στο kickboxing. Και νάταν μόνο αυτά;

Πάμε λοιπόν… Από κοριτσάκι ασχολήθηκε με τη μουσική και το πιάνο. Στα δεκαεπτά της τραγουδούσε σε χορωδίες, ενώ μετά το Λύκειο αποφάσισε να ασχοληθεί και επαγγελματικά με το τραγούδι, μια και η ζωή της ήταν πάντα συνδεδεμένη με τις… νότες! Έχει συνεργαστεί με πολλούς καταξιωμένους καλλιτέχνες, ενώ όνειρο της είναι μια συνεργασία με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο.

kelly7

Εκτός όμως από το τραγούδι, έχει ασχοληθεί με επιτυχία και με το modeling, Από τα δεκατρία της χρόνια κάνει πρωταθλητισμό. Είχε καλούς δασκάλους στο kickboxing κι αυτό τις έφερε πέρα από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της αρκετές διακρίσεις. Συγχρόνως έπαιζε και βόλεϊ στην ομάδα του Πανιωνίου. Είναι λίγα;

Σε γνωρίσαμε από το τραγούδι και το Kickboxing. Πόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάζεις αυτά τα δύο;

Δεν είναι δύσκολο να τα συνδυάσεις και τα δυο… αρκεί να βάλεις ένα πρόγραμμα και φυσικά να τρέφεσαι σωστά και να κοιμάσαι.

kelly1

Πότε ξεκίνησες το τραγούδι;

Ασχολούμαι από πολύ μικρή ηλικία με τη μουσική. Δημοτικό πήγαινα όταν ξεκίνησα να παίζω πρώτα πιάνο και μετά άρχισα να τραγουδάω. Επαγγελματικά, όμως, ξεκίνησα όταν τελείωσα το Λύκειο πια..

Αυτή την εποχή που τραγουδάς και τι κάνεις επαγγελματικά;

Μέχρι πριν λίγο καιρό ολοκληρώσαμε τις εμφανίσεις μας με την Άντζελα Δημητρίου και τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τώρα ετοιμάζομαι για την καινούρια μου σεζόν στην Πάτρα…συγχρόνως κάνω και τα live μου.

Με ποια ονόματα της πίστας έχεις συνεργαστεί;

Με πολλούς ποιόν να πρωτοθυμηθώ.Τον Θέμη Αδαμαντίδη, την Γλυκερία,τον Αλέκο Ζαζόπουλο, τον Κώστα Καραφώτη, τον Στέλιο Διονυσίου, τον Xρήστο Μενιδιάτη, τον Αγγελο Διονυσίου, τον Χρήστο Πάζη, τον Γιώργο Δασκουλίδη,την Μαριάντα Πιερίδη,την Θέλξη, τον Πάνο Καλλίδη, τον Πέτρο Ιμβριο, τον Ζαφείρη Μελλά, τον Σπύρο Σπυράκο, την Σαμπρίνα, τον Γιώργο Μάη, την Εύα Μιλλή…

kelly4

Τελικά έχεις συνεργαστεί με όλους αν κατάλαβα…

Περίπου, χαχαχα… θέλω να τους αναφέρω όμως όλους για να μην ξεχάσω κάποιους και δεν θέλω. Λοιπόν είναι ακόμα ο Γιάννης Τάσσιος, ο Διονύσης Μακρής, ο Γιώργος Μαργαρίτη, η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Γιώργος Μαρίνης, ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Στάθης Ραφτόπουλος, ο Χάρης Κωστόπουλος, η Αντζελα Δημητρίου, ο Γιώργος Δούκας, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Σότης Βολάνης και ο Κώστα Δόξας.

Παρ όλα αυτά με ποιον μεγάλο τραγουδιστή που δεν έχεις συνεργαστεί στο παρελθόν, θα ‘θελες να συνεργαστείς τώρα;

Ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ αν ποτέ γινόταν είναι ο Γιάννης Πάριος. Είναι ένα από τα όνειρα μου και ελπίζω κάποια στιγμή να πραγματοποιηθεί.

Σου έχει συμβεί κάποιο περίεργο περιστατικό στις πίστες;

Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι κάτι.

kelly10

Σε έχουν φλερτάρει την ώρα που τραγουδάς και πως έχεις αντιδράσει;

Ναι, προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να κάνω την δουλειά μου.

Έχεις ασχοληθεί και με το μόντελινγκ;

Ήμουν σε ένα πολύ γνωστό πρακτορείο μοντέλων, και δεν σου κρύβω ότι μου άρεσε αυτό που έκανα. Αλλά με κέρδισε τελικά το τραγούδι.

kelly8kelly5

Απ’ ότι κατάλαβα λατρεύεις την γυμναστική και τον αθλητισμό. Με τι έχεις ασχοληθεί; 

Ναι λατρεύω την γυμναστική. Ασχολούμαι πολλά χρόνια, από 13 ετών, με το kick boxing και συγχρόνως με το Βόλεϊ όπου έπαιζα στην ομάδα του Πανιωνίου. Αλλά το kickboxing είναι αυτό που ακόμα ασχολούμαι και είμαι στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αλήθεια το Kickboxing πως σου κόλλησε;

Είναι πιστεύω το κατάλληλο για μένα, δοκίμασα και άλλες πολεμικές τέχνες σε μικρή ηλικία, αλλά το kickboxing είναι αυτό που με τράβηξε και δεν θέλω να το σταματήσω ποτέ. Όχι ότι δεν θα δοκίμαζα και κάτι άλλο όμως.

Πες μας δύο τρεις λόγους για να ασχοληθεί κάποιος με αυτό…

Πρώτος και κύριος λόγος είναι η άσκηση που πρέπει να υπάρχει στην ζωή μας, διαφορετικά θα υπάρχουν προβλήματα στην υγεία μας. Άλλος λόγος είναι η πειθαρχία και γενικότερα η ψυχοσωματική ενδυνάμωση.

Ποιους είχες δασκάλους;

Ξεκίνησα με τον Γιώργο Χανούμη, μετά τον Μιχάλη Ζαμπίδη και μετά με τον Απόστολο Πολυχρονάκη στον «Πρωτέα».

proteas gow1

Οι άνδρες σε φλερτάρουν ή κάνουν πίσω όταν μαθαίνουν ότι ασχολείσαι με το kickboxing;

Μάλλον δεν με φοβούνται! Αστειεύομαι φυσικά. Ναι με φλερτάρουν. Άλλωστε δεν έχει να κάνει.

Ποιος είναι ο ιδανικός άνδρας για σένα;

Να έχει χιούμορ, να είναι ειλικρινής και να αγαπάει τον αθλητισμό.

Οικογένεια ονειρεύεσαι ή ακόμα είσαι μικρή για τέτοια και προτεραιότητά σου είναι η καριέρα…

Και βέβαια ονειρεύομαι, όλα συνδυάζονται άμα θες…

Ποια μέρη σ’ αρέσουν να συχνάζεις στην Ραφήνα;

Αγαπημένο μέρος είναι ο Άγιος Νικόλαος, από μικρό παιδί μου άρεσε να πηγαίνω και να αγναντεύω το όμορφο τοπίο, την θάλασσα και το λιμάνι. Η παραλία της Ραφήνας επίσης, που εκεί πάω και τρέχω και κάνω την γυμναστική μου κάποια πρωινά.

Στην καθημερινότητα πώς ντύνεσαι;

Αναλόγως την διάθεσή μου. Υπάρχουν μέρες που είμαι σε καλό mood, κι άλλες που έχω τις μαύρες μου.

kelly3

Αγαπημένο σου φαγητό;

Γεμιστά και μουσακάς.

Τηλεόραση ή σινεμά. Ποια ταινία είναι η λατρεμένη σου…

Δεν έχω κάποια στο μυαλό μου, αλλά γενικά λατρεύω τα θρίλερ.

Ένα ταξίδι που θα θελες να κάνεις σήμερα;

Ντουμπάι με χίλια!

Ένα όνειρο που θα ήθελες να γίνει πραγματικότητα;

Να έχω υγεία πάνω από όλα, αυτό είναι και το πιο σημαντικό σε όλους τους ανθρώπους. Κι από κει κι ύστερα, να πάω καλά στην καριέρα μου και να κάνω μια όμορφη οικογένεια.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.