Φιλική ήττα για την Τριγλία Ραφήνας, 2-1 από τον Αστέρα στην Βάρη

Aπό ένα ημίχρονο και οι δύο ομάδες σε ένα φιλικό δυνατό και χρήσιμο για εξαγωγή συμπερασμάτων, με τον Αστέρα Βάρης να επικρατεί 2-1 της Τριγλίας Ραφήνας.

Στο πρώτο μέρος καλύτερη η Τριγλία που είχε ανάπτυξη, αλληλοκαλύψεις και επιστροφές. Ευτύχησε να προηγηθεί με εύστοχο πέναλτι του Γκαβασιάδη στο 30΄ σε ανατροπή του Μουστόγιαννη. Είχε προηγηθεί στο 22΄ δοκάρι με τον Γκαβασιάδη.

Στο δεύτερο μέρος μπήκε ορεξάτη η Βάρη και είχε ένα δεκάλεπτο σκέτη φωτιά. Αυτή η πίεση που άσκησε, της απέφερε την ισοφάριση στο 55΄ με τον Ντούλια. Στο 60΄ είχε η Βάρη οριζόντιο δοκάρι με τον Νιούμαν σε ένα απίστευτο σλάλομ τριάντα μέτρων, που έκανε ο παίκτης. Στο 75΄ έγινε η ολική ανατροπή πάλι με τον Ντούλια, που μπόρεσε και τσίμπησε τη μπάλα προ του Κύρκου.

Διαιτητευσε ο Ρεντίφης, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Κουλοχέρη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Κάτσικας) Κάρσος, Βεϊόγλου, Λεοντίου, Μαγγίνας, Σκουρλής, Μάγγος, Μίχος, Δημητρόπουλος, Παπανικολάου Μ., Χαλκιάς, Καλιαμπάκας

Συμμετείχαν: Μαρινάκης, Μπίτιλης, Λάσκος, Ντούλιας, Μπεκιάρης, Σέχο, Κωνσταντακάκης

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ασλάνογλου) Πλιάτσικας, Τσαγκάρης, Γαλανόπουλος, Τσούκας, Καραγιάννης, Τσέπας, Αρβανιτίδης, Παπαδιονυσίου, Ζαφειρόπουλος, Γκαβασιάδης, Μουστόγιαννης

Συμμετείχαν: Πατσιούρας, Παπαδόπουλος, Λαγός, Κονταρίνης, Κύρκος, Σφακιανάκης, Δημητρίου, Βεντούρας, Κουμουτσέας

fotisnewsmatch.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.