Με τρία “κλικ” όλες οι ειδοποιήσεις του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στο κινητό σου! Κατεβάστε την εφαρμογή όλοι

Νέα καινοτόμα κίνηση από τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, που για άλλη μια φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα, χάρη στις ενέργειες και πρωτοβουλίες που παίρνει κάθε μέρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Αυτή τη φορά έγινε κάτι εντελώς πρωτοποριακό για τα δεδομένα του Δήμου: Από σήμερα Τετάρτη 1η Απριλίου τίθεται σε λειτουργία το σύστημα έκτακτων ειδοποιήσεων και ενημερώσεων για τους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου.

Είναι τόσο απλό που σε χρόνο dt, μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό ή το τάμπλετ σου, να ενημερώνεσαι γρήγορα, έγκαιρα και σωστά, για τον κορονοϊό ενώ θα λαμβάνεις όλες τις έκτακτες ειδοποιήσεις. Κατεβάστε την εφαρμογή ΟΛΟΙ!!!

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της μηχανής - Δεν ήταν κλεμμένη

Αναλυτικά:

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, σταθερά προσηλωμένος στις αρχές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, προχωρά σε ένα ακόμα βήμα για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και ειδοποίηση των πολιτών σε κάθε περίσταση που κρίνεται αναγκαία.

Από σήμερα διατίθεται εντελώς δωρεάν προς όλους η εφαρμογή Gi-Polis, (από το App Store για iOS ή το Google Play για Android ) για όλα τα έξυπνα κινητά και tablet, μέσω της οποίας οι πολίτες μας μπορούν να λαμβάνουν άμεσα μηνύματα, ενημερώσεις και έκτακτες ειδοποιήσεις (push notifications) από τις υπηρεσίες του Δήμου, για κάθε θέμα και κυρίως για έκτακτες ανάγκες προειδοποίησης ή ενημέρωσης.

Δείτε ακόμα:  "Με ανακυκλωμένα υλικά ο Δήμος Αρτέμιδας-Σπάτων δεν πάει πουθενά"

Τα βήματα που μπορεί ο κάθε πολίτης να ακολουθήσει για να μπορεί να λαμβάνει τα μηνύματα και τις έκτακτες ειδοποιήσεις είναι απλά και είναι τα εξής:

Για κινητά Android μπαίνουμε στο GOOGLE PLAY (PLAY STORE).

Πληκτρολογούμε στην αναζήτηση Gi-Polis

«Κλικάρουμε» την εφαρμογή εδώ και πατάμε εγκατάσταση:

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή ζητάμε «Άνοιγμα» και από τις ρυθμίσεις (το κάτω δεξιά «γραναζι» ) επιλέγουμε το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου από το πεδίο «Επιλέξτε Δήμους». Πατάμε «Αποθήκευση» και πλέον μπορείτε να λαμβάνετε κάθε έκτακτη ενημέρωση, ειδοποίηση από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου.

Δείτε ακόμα:  2o Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων Δήμου Μαραθώνα

Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και από τους χρήστες συσκευών iOS μέσω του App Store

Εδώ θα δείτε τη φωτογραφική αλληλουχία για την ευκολότερη κατανόηση της εγκατάστασης…

Παρακολουθήστε το βίντεο που δείχνει σε πραγματικό χρόνο τα πολύ απλά βήματα για την εγκατάσταση της εφαρμογής. Χρειάζονται λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα για την εγκατάσταση, σύνδεση και λειτουργία του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης κι ενημέρωσης.