Ραφήνα: Επανέρχεται ο Μπουρνούς για το παλιό εργοστάσιο τούβλων – “Είναι διαρροή καυσίμου, όχι λαδιών”

Επανέρχεται σήμερα ο πρώην δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς για το παλιό εργοστάσιο τούβλων στην διασταύρωση Ραφήνας

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το Irafina.gr, ο κ. Μπουρνούς κατήγγειλε πως υπάρχει εντός του εργοστασίου μεγάλη διαρροή καυσίμου (μαζούτ) και πως η δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα παρά μόνο να καθαρίσει τον δρόμο

Το βράδυ της Κυριακής η δημοτική αρχή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως πέραν των παρεμβάσεων για τον περιορισμό της διαρροής λαδιού στον γειτονικό δρόμο, με κατεπείγον έγγραφό της προς την Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (με ημερομηνία 2 Απριλίου 2024 και αριθμό πρωτοκόλλου 5354) ζητά να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Σήμερα με ανάρτηση του ο κ. Μπουρνούς επανέρχεται στο θέμα αυτό γράφοντας

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες και όλους.
Σήμερα είπα να ξεκινήσω πάλι μαθήματα- αυτή τη φορά θα αρχίσουμε από τα βασικά δηλ μαθήματα ελληνικής γλώσσας, παρά το ότι είμαι εκτός επιστημονικού υποβάθρου, αλλά οι παλαιότεροι- όπως η “αυθεντία” μου κατά τη δημοτική αρχή – είχαν ευρύτερο πεδίο μάθησης, πράγμα το οποίο με το πέρασμα του χρόνου χάνεται, γιατί υπάρχει πλέον η απόλυτη “εξειδίκευση”.

Για να αντιληφθούν λοιπόν οι πολίτες τις απαντήσεις της δημοτικής αρχής μέσω των δελτίων τύπου και την διαφορά ” αυθεντίας” και “κνώδαλου” αναφορικά με το θέμα διαρροής καυσίμων που θέλουν να τα ονομάζουν λάδι ( ορυκτέλαιο ήθελαν να πουν) δίνουμε από το λεξικό τις έννοιες των λέξεων.

ΜΑΖΟΥΤ: Βαρύ, χαμηλής ποιότητος πετρελαϊκό καύσιμο, το οποίο χρησιμοποιείται σε μονάδες παραγωγής ενέργειας και άλλες εφαρμογές.
ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΟ είναι οποιοδήποτε από τα ΑΟΣΜΑ και ΔΙΑΦΑΝΗ ελαφριά μείγματα ανώτερων αλκανίων που προέρχονται από μια ορυκτή πηγή, ιδιαίτερα από τα υποπροϊόντα του πετρελαίου.
Όσοι είδαν τις φωτογραφίες από το θέμα διαρροής μαζούτ από το παλαιό τουβλοκάμινο θα καταλάβουν τη διαφορά.

Για κάποιους από τη δημοτική αρχή δεν έχω πολλές ελπίδες
Αυτά και θα ” εξεταστούν” για τα περαιτέρω.
Καλή συνέχεια

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.