Ραφήνα: Τι απαντά η Δημοτική Αρχή στην καταγγελία Μπουρνούς για την διαρροή μαζούτ στο παλαιό εργοστάσιο τούβλων

Θέμα συζήτησης σε όλη τη Ραφήνα έγινε σήμερα η καταγγελία που έκανε ο πρώην Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς στο irafina.gr, για την διαρροή μαζούτ στο παλιό εργοστάσιο τούβλων στη Διασταύρωση (Δείτε ΕΔΩ)

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η Δημοτική Αρχή, ισχυρίζεται πως πέραν των παρεμβάσεων για τον περιορισμό της διαρροής λαδιού στον γειτονικό δρόμο, με κατεπείγον έγγραφό της προς την Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (με ημερομηνία 2 Απριλίου 2024 και αριθμό πρωτοκόλλου 5354) ζητά να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Απέναντι στην πολιτική μέσω των ΜΜΕ, στον μονόλογο της… αυθεντίας -στην οποία κανείς συνομιλητής δεν τολμά να επισημάνει τα αυτονόητα- απέναντι στην απραξία 7 ετών, η νέα Δημοτική Αρχή πορεύεται με ήθος και αποτελεσματικότητα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και ακολουθώντας τις νόμιμες διαδικασίες.

Ο κ. Μπουρνούς διέρρευσε σήμερα φωτογραφίες από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το παλαιό εργοστάσιο τούβλων στη Ραφήνα. Χωρίς να σκεφτεί ότι κανείς δεν θα πειστεί -πέραν των πρόθυμων- ότι αυτά έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Μιλάμε για εγκατάλειψη ετών. Για μία κατάσταση για την οποία ο ίδιος ως δήμαρχος από το 2017 δεν έκανε τίποτα να αντιμετωπίσει. Οφείλουμε πάντως να του αναγνωρίσουμε πως ως… πηγή των ΜΜΕ είναι καλύτερος από δημόσιος λειτουργός.

Η νέα Δημοτική Αρχή, πέραν των παρεμβάσεων για τον περιορισμό της διαρροής λαδιού στον γειτονικό δρόμο, με κατεπείγον έγγραφό της προς την Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής (με ημερομηνία 2 Απριλίου 2024 και αριθμό πρωτοκόλλου 5354) ζητά να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Συνεχίζουμε με υψηλή συναίσθηση του καθήκοντος και προσήλωση στον θεσμικό μας ρόλο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.