Εύκολη Λαγάνα χωρίς μίξερ έτοιμη σε 5′

H σεφ Φωτεινή Καρακατσάνη μας παρουσιάζει σε βίντεο τις υπέροχες συνταγές της…

Κούλουμα χωρίς Λαγάνα δεν γίνεται κι αυτή η επαγγελματική συνταγή θα σας λύσει τα χέρια! Χωρίς μίξερ και καθόλου κόπο! Παραδοσιακή, πλούσια γεύση με μπόλικο σουσάμι για να συνοδεύσει το Σαρακοστιανό σας τραπέζι!

•tip… Η ζύμη βγαίνει πολύ μαλακή και κολλάει ελαφρώς στα χέρια μην προσθέσετε περισσότερο αλεύρι γιατί δεν θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

•tip… Μετά από 15′ στον φούρνο γυρίστε το ταψί από την άλλη πλευρά για να ψηθεί ομοιόμορφα και ελέγξτε το ψήσιμο και από το κάτω μέρος να είναι ένα χρυσαφί όμορφο χρώμα!

•tip… Αν επιλέξετε να κάνετε μια μεγάλη Λαγάνα θα χρειαστεί περισσότερη ώρα στον φούρνο ελέγξτε με βάση το χρώμα και από τις δύο πλευρές και ψήστε ανάλογα με τον φούρνο σας!

•tip… Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μόνο σκληρό αλεύρι αντί να προσθέσετε και κίτρινο αλλά το κίτρινο την κάνει πιο χωριάτικη και σαν του φούρνου!

Καλή Σαρακοστή με υγεία!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.