H σεφ Φωτεινή Καρακατσάνη μας παρουσιάζει σε βίντεο τις υπέροχες συνταγές της…
Η αρχή της Μεγάλης Σαρακοστής είναι η Καθαρά Δευτέρα και από το τραπέζι μας δεν μπορεί να λείπει ή Ταραμοσαλάτα!
Ότι ταραμά κι αν προτιμάτε τον λευκό που είναι τα γνήσια αυγά ψαριού ή τον κόκκινο ταραμοπολτό, Εδώ σας έχω την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή σε μόλις 10′! Δοκιμάστε τη και σίγουρα θα ικανοποιήσει κάθε ουρανίσκο που αγαπά τον ταραμά!
• tip… Καλό είναι το μίγμα να το χωρίσετε σε 2-3 μέρη και να το κάνετε στο μίξερ σας σε μικρή ποσότητα έτσι ώστε να γίνει λεία και βελούδινη
• tip…Για ακόμα πιο λεία υφή αν έχετε ραβδομπλέντερ μπορείτε στο τέλος αφού έχετε βάλει στο μπολ όλο το μίγμα να πολτοποίησετε και με αυτό και σίγουρα θα έχετε μια τέλεια κρέμα!
• tip… Όσο περισσότερο μένει στο ψυγείο τόσο πιο νόστιμη γίνεται η ταραμοσαλάτα!Καλό θα είναι να την έχετε έτοιμη από την προηγούμενη ημέρα!
Καλή σαρακοστή με υγεία σε όλους!