Σας ευχαριστούμε!

Εμείς στο irafina.gr, νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ», για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλες αυτές τις ημέρες από την 1η του μηνός που είμαστε στον αέρα, αλλά κυρίως γιατί χθες με την κάλυψη της εκλογικής μάχης στην Ραφήνα και στο Πικέρμι υπερβήκατε κατά πολύ τις προσδοκίες μας και μας τιμήσατε δεόντως.

Πραγματικά τα νούμερα επισκεψιμότητας εκτινάχθηκαν στα ύψη!

Από την μεριά μας αυτό που σας είχαμε πει το κάναμε πράξη. Από το πρωί με stand στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας με συνεχείς συνεντεύξεις των υποψηφίων και της Δημοτικής Αρχής, αλλά και με πλούσιο φωτορεπορτάζ στην… πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, προσπαθήσαμε να σας δώσουμε όσο πιο καλά γινόταν πλήρη κάλυψη της εκλογικής διαδικασίας. Και νομίζω τα καταφέραμε. Αυτό άλλωστε δείχνουν τα νούμερα στην Google Analytics.

Με το κλείσιμο της κάλπης το irafina.gr μεταφέρθηκε στο Δημαρχείο Ραφήνας – Πικερμίου όπου σε συνεχή ροή μεταδώσαμε τα πρώτα exit polls, τα πρώτα αποτελέσματα στην Ραφήνα και στο Πικέρμι αλλά και την συνολική εικόνα του χάρτη της Ελλάδος. Παράλληλα με την ροή ειδήσεων, επισκεφθήκαμε και το “στρατηγείο” του ΣΥΡΙΖΑ στην Ραφήνα όπου σας μεταφέραμε το κλίμα και τις πρώτες αντιδράσεις για την εκλογική βραδιά.

Μετά από όλα αυτά είμαστε χαρούμενοι για το συνολικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας αλλά και από την ανταπόκριση που είχαμε. Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια, τις παραινέσεις και την δύναμη που μας δίνετε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά.

Από Δευτέρα στο irafina,gr έρχονται νέες συνεργασίες και πολλές εκπλήξεις. Λίγη υπομονή και θα τα μάθετε όλα!

Βαγγέλης + Μάκης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.