Όλα όσα δεν σου έχει πει κανείς για τα αντηλιακά

Πόσες φορές έχεις αναρωτηθεί τι αντηλιακό να διαλέξεις, ποιο είναι το κατάλληλο για το δέρμα σου, τι δείκτη προστασίας πρέπει να έχει ή γιατί κοκκίνισες παρόλο που χρησιμοποίησες αντηλιακό;

Επειδή έχεις «καεί» στο παρελθόν και έχεις ακολουθήσει συμβουλές ηλιοπροστασίας που δεν απέδωσαν, εμείς θα σε βοηθήσουμε να λύσεις κάθε απορία σου γύρω από τα αντηλιακά και την ηλιοθεραπεία ώστε να αποφύγεις τις παγίδες και τους κινδύνους που κρύβει ο ήλιος. Επιπλέον, αν είσαι μητέρα, θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές για την προστασία των παιδιών σου ώστε να μην ανησυχείς τόσο όταν παίζουν στον ήλιο.

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να παρουσιάσουμε έναν πλήρη και αναλυτικό οδηγό σωστής και αποτελεσματικής προστασίας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Ο Οδηγός αυτός αφορά τόσο στους καλοκαιρινούς μήνες, όσο και για όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Επίσης στο τέλος του οδηγού μας θα δείτε και τους τύπους δέρματος για να είστε σίγουρες για το αντηλιακό που θα αγοράσετε και πόσο πρέπει να εκτίθεστε άφοβα στον ήλιο.

Διάβασε τη συνέχεια στο www.pergamodo.com