Παναγ. Δρίβας: Τη ρωμιοσύνη που έχω αρχίσει να κλαίω

Μπράβο. Ειλικρινώς. Και καλά εμάς (εννοώ τα ελληνικά ΜΜΕ που εύκολα υποπίπτουμε σε σφάλματα) αλλά πόσο εύκολο είναι να φιγουράρεις σε ένα Forbes και μάλιστα δίπλα σε έναν Βενιζέλο (όχι τον Ευάγγελο), τον γιατρό Παπανικολάου και άλλες ιστορικές μορφές, παγκόσμιες και εγχώριες; Καθόλου.

Τη δουλειά τη χαλάσανε οι ακαδημαϊκοί, οι καθηγητάδες ντε, που άρχισαν να αμφισβητούν (μια ζωή σπασίκλες) και στο καπάκι βγήκαν και οι ΝΑΣΑΙΟΙ (εκ της ΝΑΣΑ ορμώμενη γλωσσοπλαστική) και το αποτελείωσαν. Και πόσο ωραία social μιντιακά είχε στηθεί η μπίζνα….

Να και τα βραβεία στο εξωτερικό (2013 FDM Everywoman In Technology Awards) να τα βραβεία και στα ενδότερα (Επιχειρηματικά Βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος).

Μόνο η MATTELμας είχε απομείνει, μετά την αλλαγή του λήμματος στοwikipedia, το πήρε πίσω και αυτή. Και έτσι δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ η BarbieΑντωνιάδου.

Θα έπρεπε να ντρέπονται. Η κ. Ελένη Αντωνιάδου είναι δικό τους, δικό μας, κατασκεύασμα με fake πρότυπα, news και γκλαμουριά socialmedia. Το μοναδικό «αμάρτημα» είναι ότι επιχείρησε να ξεπεράσει τα όρια και να μπει σε ξένα χωράφια. Εκεί την τελείωσαν…. Ε όχι ρε φίλε, σκέφτηκαν, με τη δική μας κουτάλα!!!

Αν είχε μείνει ένα βήμα πίσω ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Έπαθε όμως βέρτιγκο και… Κρίμα.

Όπως δημιούργημα είναι και εκείνο το άλλο το κορίτσι η Καζαριάν του GNTM. Ορθώς κάπου γράφτηκε: «Κάτω τα χέρια»…. όταν έπεσαν όλοι να τη φάνε μετά το βίντεο με την προσωπική της ζωή…και επ’ αφορμής τον Ίψεν.

Πριν λίγες μέρες, έπεφταν βροχή οι ενημερώσεις από τα μεγάλα και…έγκυρα σάιτ, και ήθελα δεν ήθελα, χωρίς να μπω σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, έμαθα ότι γέννησε και η Δούκισσα, και τώρα έχω να επιλέξω. Να χ@@@ώ από τη χαρά μου ή να κρυφτώ από την ντροπή μου πού ένα φορτηγό έλιωσε το κορμάκι ενός προσφυγόπουλου που έπαιζε ανέμελα σε χαρτόκουτο στη Μόρια.

Εκεί ντε, που στοιβάζονται οι ψυχές. Εκεί που… καίγονται μεταξύ τους για να σπάνε πλάκα.

Άσε καλύτερα… Ένα «αδέσποτο» ήταν που μας φόρτωσαν δια θαλάσσης χωρίς καν να μας ρωτήσουν. Άσε που μπορεί να έκαναν οικογενειακή κρουαζιέρα στο Αιγαίο (να δεις ποιος το’ χε πει αυτό) και ξεβράστηκαν κάπου στη Μυτιλήνη, αντί για το Σαρμελ Σέιχ που ήταν ο προορισμός.

Άσε καλύτερα…. Καλή είναι και η Ελενίτσα, οι Σκορδολιάγκες, και οι λοιποί νοματαίοι που λειαίνουν τις αιχμές που έχουν απομείνει… από τη σούπα των social,και ταλαιπωρούν τη συνείδηση μας…

Άσε καλύτερα… Είναι και εκείνο το πόθεν έσχες των πολιτικών, που τριβελίζει το μυαλό. Είναι να τους λυπάσαι, τους δύσμοιρους ταγούς της ρωμιοσύνης, που έχω αρχίσει ήδη να την κλαίω αφού πρώτα λέω να ντραπώ και λίγο…

Γράφει ο Παναγιώτης Ι. Δρίβας

Πηγή: Εφημερίδα Polis