Μην κάνεις αυτό το λάθος όταν αγοράζεις καλλυντικά

Κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα κατάστημα καλλυντικών ή ένα φαρμακείο ή ένα eshop για να αγοράσεις τα αγαπημένα σου καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος γνωρίζεις τι αγοράζεις; Μήπως απλά απλώνεις το χέρι και παίρνεις ένα προϊόν επειδή το είδες σε μια διαφήμιση ή στο είπε μια φίλη σου;

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις. Εάν ενδιαφέρεσαι για το τι βάζεις στο πρόσωπο και το σώμα σου καλό θα ήταν να διαβάζεις προσεκτικά τις ετικέτες των καλλυντικών και των προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης.

Πολλές φορές δεν έχουμε ιδέα τι βάζουμε καθημερινά στο πρόσωπο και το σώμα μας και κατά πόσο τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε προσφέρουν αυτό που υπόσχονται και περιέχουν ουσίες που κάνουν καλό στην επιδερμίδα μας.

Μην αφήνεις κάτι τόσο σημαντικό στην τύχη. Κάνε κάτι πολύ απλό και εύκολο. Διάβασε τα συστατικά που αναγράφονται στις ετικέτες και ρώτα αν έχεις απορίες.

Δεν χρειάζεται να απομνημονεύσεις όλα τα συστατικά. Απλά είναι καλό να ξέρεις σε γενικές γραμμές τι πρέπει να αποφεύγεις.

Εμείς θα σε βοηθήσουμε να μάθεις πώς να διαβάζεις σωστά τις ετικέτες και ποια είναι τα προϊόντα που είναι καλύτερα για την επιδερμίδα σου.

 

Διάβασε τη συνέχεια στο www.pergamodo.com

ΠΗΓΗ: ipop.g και kathimerini.gr